In de herkansing

Hallo allemaal !

Laatste post dateert van 21-09-2020 !! Hoognodig tijd dus om eea weer op te pakken !

Wie had ooit kunnen denken dat het leven zo enorm lang stil zou komen te liggen. Maar ik zie licht aan het eind van de tunnel…. 

De Grieken hebben de regels versoepeld, ze moeten het tenslotte voor een groot deel van het toerisme hebben.

De griekse lessen die ik destijds ging volgen in Alkmaar werden stilgelegd toen we nog maar een paar lessen hadden gehad. Ik heb toen een advertentie geplaatst op FB om te kijken of ik gelijkgestemde zielen kon vinden met wie ik in ieder geval nog wat kon blijven oefenen. Die vond ik in de persoon van Flo. Het toeval wil dat zij dezelfde lesboeken had gebruikt voor haar lessen dus konden we die mooi gebruiken. Zonder begeleiding kwamen we toch iets verder en lagen af en toe op de grond van het lachen om de versprekingen, want ja het blijft een lastig iets .. dat Grieks…

We hebben wel een andere accomodatie geboekt dan aanvankelijk het plan was. Kipseli ligt best wel afgelegen en midden in het berggebied. We willen per 1 april vertrekken en dan is het toeristen seizoen nog niet echt begonnen. Een beetje reuring vind ik toch best belangrijk. Vandaar zijn we meer gaan zoeken in de omgeving van Parga, een gezellig plaatsje met winkeltjes en een mooi strand. Op de weg daar naar toe ligt Lychnos. We vonden via AirBNB  “Kyperis house” en dat zal onze uitvalsbasis worden om dingen te gaan ondernemen. 

Ik zal volgende keer wat meer vertellen over de reis er naar toe. Nog even geduld…

Laat een reactie achter