Klimatiseren

Het keukentje is wel piepklein, het zal een uitdaging worden om daar lekkere maaltijden te gaan bereiden. Vandaag rijden we naar een grote Lidl om boodschappen in te slaan. Hier ook nog steeds een mondkapjesplicht. De heerlijke Griekse Nemea wijn is hier volop verkrijgbaar en slecht 3 euro de fles. Maar een paar dozen mee naar huis als het zover is. 

na een paar dagen rijden is het fijn als je een wasmachine tot je beschikking hebt. Die staat in de bergruimte. Hij draait wel rondjes maar doet verder niks. Haha typisch Grieks.. Volgens Harry is de machine stuk gevroren. We melden het bij Marilia, die verzekert ons dat er een handyman komt en als die het niet kan repareren dan komt er een nieuwe. We zullen zien..

De temperatuur is inmiddels opgelopen tot een aangename 19 graden en omdat het strand op loopafstand zit lopen we siga siga naar beneden om het zeewater te testen. Kan geen kwaad om de hondenbeet te weken in het zeewater. 

Terwijl we daar lopen moet ik steeds aan mijn vader denken, overal om ons heen mooie vlinders die mee fladderen.

Als we thuiskomen doe ik per ongeluk zout in mijn koffie. Toen ik op de lagere school zat heb ik expres een keer zout in de koffie van mijn vader gedaan voor de grap..    toeval..  ??  

Laat een reactie achter