Voorbereidingen

( 21-09-2020) Hallo allemaal !

Jaaaa de voorbereidingen zijn in gang gezet. Zo is mijn dierbaar Cliootje ingeruild voor een stoere VW bus !! De afgelopen week zijn we daarmee naar de Achterhoek geweest want ja….even testen. Voor mij best slikken om daarmee de weg op te gaan maar dat zal een kwestie van wennen zijn…hoop ik…

De fietsen hebben we achterin gezet en dat ging uitstekend. Er is zoveel ruimte in de bus dat ik ook mogelijkheden zie om ermee op kofferbakmarkten te kunnen staan. Sowieso kunnen de schilderspullen mooi mee naar Griekenland.

Wat de reis betreft, daar moeten we ons nog verder in verdiepen. Wel hebben we besloten om naar Bari (Italie) te rijden en daar de veerboot te nemen naar Igoumenitsa (Griekenland)

30 september start in Alkmaar de cursus Grieks voor half gevorderden waar ik me voor heb aangemeld. Kan geen kwaad, om de grijze massa weer aan het werk te zetten. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik aan de Volksuniversiteit in Haarlem avondcursussen gevolgd bij Themistokles Sarelakos, maar die kennis is nogal vertroebeld.

Onze werkgevers zijn intussen ook op de hoogte gebracht van onze plannen. Of het echt doorgedrongen is weet ik niet, maar dat is niet ons probleem, we hebben het ruim op tijd gemeld.

Via AirBNB hebben we een accomodatie gevonden bij Tom (een Belg) met een goed uitgeruste keuken in Kipseli (Epirus) Later meer…

Laat een reactie achter